In het noorden van Malawi, één van de armste landen ter wereld, levert FloJa Malawi een duurzame bijdrage aan de bevolking. Door het bieden van educatie, voeding en gezondheidszorg aan kwetsbare kinderen (en hun omgeving) zorgen wij voor een stevige basis en een kansrijke toekomst.

Een betrokken en enthousiaste groep vrijwilligers in Nederland en Malawi die zich succesvol inzet voor het duurzame project FloJa Malawi, in 2007 opgezet door Floor en Jan.

Onze foundation gaat over onderwijs, welzijn en gezondheid. De kinderen kunnen onbezorgd spelen en ze krijgen medische zorg waar nodig.

De FloJa Foundation is gevestigd in Ngara, district Karonga (Noord Malawi, Afrika) 526 km ten noorden van de hoofdstad van Lilongwe.

Laatste nieuwsberichten

Healthchecks op FloJa

Hoge bloeddruk is één van de meest voorkomende aandoeningen in Malawi. Dit veroorzaakt hier veel beroertes, hartinfarcten en andere problematiek. Aangezien gezondheid één van de

...Lees meer »

Het wassende water

FloJa is een prachtige oase aan het meer. Een heerlijke schaduwrijke plek waar 90 kinderen komen spelen, eten en leren. Iedere dag weer. En doordat

...Lees meer »
Aanmelden voor de nieuwsbrief?
Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan.
Recente reacties
FloJa Malawi