Lodge, Bed & Breakfast en kamperen

LET OP! TOT 31-5-2020 IS ONS HUISJE NIET BESCHIKBAAR IVM VERBOUWING

Inmiddels bestaat ook de mogelijkheid om bij het project te overnachten. Er is een prachtig huisje en een kleine campsite, gelegen aan het Lake Malawi en voorzien van alle faciliteiten. Deze kunnen worden gehuurd door gasten die hun vakantie  een ‘special touch’ willen geven; u ondersteunt tegelijkertijd ons project en kunt zelf zien hoe het de kinderen vergaat!

Als u belangstelling heeft om naar Malawi te komen, en gebruik wilt maken van onze Lodge, B&B (Bed & Breakfast) bieden wij u een uitstekende mogelijkheid om uw verblijf nog aangenamer te maken.

Wat hebben we te bieden?

LET OP! TOT 31-5-2020 IS ONS HUISJE NIET BESCHIKBAAR IVM VERBOUWING

U kunt gebruikmaken van onze B&B. Op een rustige plek staat een typisch Afrikaanse huisje in ronde vorm gebouwd (rondavel) met een mooie rieten kap.

De B&B is voorzien van twee eenpersoons bedden met klamboe, een bankje. Buiten een privé veranda met een buitenzitje.
Stroom is aanwezig. Wifi is evt op aanvraag te gebruiken. De toilet en douche bevinden zich in een apart volledig betegeld gebouw, dat via een kleine trap te bereiken is.
De veranda geeft u uitzicht op het prachtige Lake Malawi en de wijde omgeving.

LET OP! TOT 31-5-2020 IS ONS HUISJE NIET BESCHIKBAAR IVM VERBOUWING

Naast ons huisje hebben we ook mogelijkheden om te kamperen.

Reist u door Malawi met openbaar vervoer, auto, fiets of op de motor en brengt u uw eigen tent mee? Wij bieden u een prachtige plek, vlak aan het meer, zodat u van dichtbij de zonsopgang mee kunt maken!

Elektriciteit en faciliteiten voor douche en toilet zijn aanwezig.

De lokale keuken proberen of zelf koken; de keus is aan u.

Iedere dag wordt ontbijt en lunch voor de kinderen en werknemers klaargemaakt en wordt u de mogelijkheid geboden om mee te eten met de lokale keuken. Wanneer u zelf de maaltijden wilt bereiden, kunt u in overleg gebruik maken van de keuken bij het project. Deze keuken is voorzien van borden, bekers, pannen, gasstel en koelkast.

Wil u niet zelf koken dan heeft de lodge naast ons een restaurant waar u een eenvoudig diner kunt nuttigen.

Overige alternatieven zijn bespreekbaar.

Voor meer informatie over verblijf, prijzen en boekingen, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen via ons e-mailadres: info@flojamalawi.nl.

Er wordt dan contact met u opgenomen om uw wensen en de mogelijkheden door te nemen.

Tot ziens in Malawi!

André Oudhuis en Paulien van Musscher

Klik hier voor een beknopte routebeschrijving naar FloJa Malawi