Een sprankelend nieuwjaar gewenst!

Beste vrienden van FloJa,

Een sprankelend nieuwjaar gewenst! 2024 belooft een jaar van verandering te worden voor FloJa. Na acht jaar vol toewijding neemt André Oudhuis afscheid, en we zijn hem eeuwig dankbaar voor zijn onuitputtelijke inzet in ons prachtige project in Malawi.

Achter de schermen zijn de nieuwe projectleiders, Colette van Eck en René Polle, al druk bezig met de voorbereidingen voor hun vertrek op 22 januari naar FloJa. Dagelijks ontvangen ze updates van André over de gang van zaken, en wekelijks hebben ze een videocall om een goed beeld te krijgen van de lopende operaties. André blijft nog even om een soepele overgang te garanderen, waarna Colette en René zich richten op acclimatiseren en coördineren, gevolgd door de implementatie van nieuwe initiatieven die ze eerder presenteerden tijdens de Meet&Greet in Alkmaar en Drunen.

In Nederland heeft ons team enkele wijzigingen ondergaan. Met dank aan Jelle Hüner en Karin Schut voor hun jarenlange inzet als bestuursleden. Welkom aan Ed Slatman en Yvonne Verburg, nieuwe toevoegingen aan het bestuur, en we kijken uit naar de benoeming van een nieuwe secretaris. Samen met actieve leden Jeroen Beelen, Chris Robert en Dineke Hoekstra, en onder leiding van voorzitter Wim Hoekstra, penningmeester Koos van der Togt, en algemeen bestuurslid Erik Kelhout, vormt ons team een enthousiaste en deskundige kern.

We staan te popelen om aan de slag te gaan, maar zonder uw hulp zijn we machteloos. FloJa leeft van giften en donaties, waarvoor we u enorm dankbaar zijn. U maakt werkelijk een verschil in het dorpje Ngara, waar maar liefst 98% van uw bijdrage direct naar het project gaat.

Volg ons op social media en onze website voor regelmatige updates over het project, en zie daar hoe uw donatie concreet wordt ingezet. Blijft u ons steunen?

Met warme groeten,

Het FloJa Team

Deel dit bericht:

1 reactie op “Een sprankelend nieuwjaar gewenst!”

 1. W,E de Boer Ligtermoet

  Dank voor jullie bericht.
  In de eerste plaats de beste wensen voor iedereen die met project Malawi te maken heeft.m
  Het zal voor André een hele verandering zijn na 8 jaar intensief bezig zijn met zijn bezigheden in Malawi.
  De overdracht op 22 januari aan Colette en René.
  Het zal voor beide een hele uitdaging zijn om dit mooie project in Malawi te gaan coördineren.
  Ik wens ze alle succes toe.
  Met hartelijke groet
  Miep de Boer-ligtermoet
  Alkmaar.

Reacties zijn uitgeschakeld.

FloJa Malawi