MEET & GREET 2019 in Alkmaar en Drunen

Beste vrienden en vriendinnen van FloJa,

Na de successen van afgelopen jaren, organiseert FloJa Malawi ook dit jaar weer een Meet & Greet.

Ben jij een vriend van FloJa Malawi? Steun jij op je eigen manier dit mooie project of ben je vooral geïnteresseerd. Wil je graag weten hoe het met onze 88 kinderen op de kleuterschool in het vissersdorp Ngara gaat?

Ben je benieuwd naar hoe het staat met de maisoogst en of dat er dit jaar een hongersnood dreigt? Of zijn het juist de verhalen over Zonse, Eckron of Sara die je wilt horen en hoe het verder met ze gaat? Wil je weten met welke grote en/of kleine projecten we bezig zijn? Zou je willen weten wat er gebeurt met het geld van onze sponsors en donateurs? Wil je een eerlijk inkijkje in hoe onze ‘gekleurde’ Nederlandse bril ons beïnvloed wanneer we in gesprek zijn met de Malawiaanse bevolking? Wil je meer weten over Community Empowerment en in hoeverre dat bijdraagt op ons Project op de Lagere school van Ngara?

Op twee verschillende locaties in het land zijn André Oudhuis en Paulien van Musscher, die over komen uit Malawi, ‘in levenden lijve’ aanwezig. Ben je nieuwsgierig naar hun ervaringen, wat ze opvalt en welke grappige verschillen ze ervaren? In een ongedwongen, open sfeer praten ze over hun avonturen en kunnen jullie je brandende vragen stellen.

  • Op zondag 14 april in Alkmaar – Grand Café Het Gulden Vlies, Koorstraat 30
  • Op zondag 28 april in Drunen – De Smidse, Grotestraat 22

Het programma op beide locaties is van 13.30 tot 17.00 uur – waarbij van 15.00 tot 15.30 uur een presentatie wordt gegeven.

Onder het genot van een knabbeltje en een drankje (consumpties zijn voor eigen rekening) willen zij jullie graag ontmoeten. Samen lachen om de missers en met bescheiden trots successen delen.

Heb je zin om te komen? Laat het ons dan s.v.p. even weten (i.v.m. de organisatie) en meld je aan door een reactie te plaatsen op dit blog, of via het evenement op FB of door een mail te sturen naar secretariaat@FloJamalawi.nl.

Heb je een specifiek onderwerp waar je graag over wilt horen of heb je vragen, laat het ons weten via mail secretariaat@flojamalawi.nl, of via een persoonlijk bericht op onze FB site www.facebook/flojamalawi.com.

Wij hebben er zin in en kijken er naar uit om je weer te ontmoeten!!

Tot april!  Het bestuur van FloJa Malawi, ook namens Andre en Paulien

Deel dit bericht:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
FloJa Malawi