Geslaagd uitzwaai-moment en teamupdate voor FloJa NL

Samen groeien, een nieuw begin! Afgelopen zondagmiddag beleefden we een ontroerende en inspirerende dag tijdens ons uitzwaai-moment. Colette en René namen op gepaste wijze afscheid van hun zakelijke relaties met behulp van terugspeeltheater, netwerken en Charlotte’s creatieve wervingsinitiatieven.

De middag was een groot succes, met een indrukwekkende opkomst en de toezegging van nieuwe donateurs. Charlotte’s aanpak, met teksten als “wil je dat Colette en René langer wegblijven, moet je even storten,” zorgde voor een humoristische noot en enthousiaste steun.

Na het evenement dook FloJa Team NL meteen in een werksessie om de toekomstplannen te schetsen. Met een nieuw en gedreven team van 10 personen staan we klaar om het project in Malawi succesvol voort te zetten.

De dag werd afgesloten met een hartelijk afscheid van Jelle en Karin, die zich jarenlang met toewijding hebben ingezet voor FloJa. Onze oprechte dank gaat uit naar hen.

Volgende week vertrekken de nieuwe projectleiders naar Malawi. De komende tijd houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. Blijf ons volgen op onze website en sociale mediakanalen voor updates over ons avontuur en de voortgang van ons project.

Met dank aan alle betrokkenen, en speciaal dank aan Ten Westen voor het beschikbaar stellen van de locatie en Het Beleeftheater en Chantal (Charlotte) Gijzen voor het gratis optreden.

Deel dit bericht:

1 reactie op “Geslaagd uitzwaai-moment en teamupdate voor FloJa NL”

  1. Hans and Gerrie

    Dankjewel voor de update, en hartelijk welkom hier in Malawi.
    Hans en Gerrie (Mzuzu)

Reacties zijn uitgeschakeld.

FloJa Malawi