Meet & Greet (o.a. met André) in Alkmaar

Kom je ook langs?
Wij, en vooral André in het bijzonder, kijken uit naar jullie komst!
Wanneer? zondag 2 oktober 2022
Hoe laat? van 16.00-19.00 uur
Waar? Stadskaffee Laurens, Kerkplein 9, Alkmaar

De toekomst van de wereld gaat altijd hand in hand met de toekomst van ‘onze’ kinderen. Kinderen in Nederland én kinderen in andere delen van de wereld. En wat is er veel onrust en onvrede in de wereld en onze invloed lijkt soms zo frustrerend beperkt. Maar je kunt natuurlijk wel iets doen!

Al meer dan 14 jaar biedt FloJa Malawi, een veilige basis, voeding en onderwijs aan 90 Malawiaanse kinderen. Zo’n ongeveer 500 kinderen kregen de afgelopen 14 jaar een stevige basis om hun toekomst op te bouwen. Ze zijn door naar de lagere school die met onze hulp enorm is uitgebouwd. Klaslokalen zijn ingericht. In een naburig dorp is dit jaar een extra kleuterschool gestart. Op de dovenschool is een voedings- en slaapproject gestart. Stabielere elektriciteit door solar panels. En nog veel meer. Fantastisch om bij te (kunnen) dragen aan een betere toekomst voor de kinderen.

Het bestuur van FloJa Malawi nodigt je van harte uit om de successen en uitdagingen te bespreken en vragen te beantwoorden. Natuurlijk is onze projectleider uit Malawi, André Oudhuis één van de sprekers. Met humor, een gulle lach, zelfspot en hier en daar een traan delen we de anekdotes van FloJa Malawi.
Want tenslotte willen wij toch allemaal; ‘alles voor de kinderen’!!

Deel dit bericht:
FloJa Malawi