Meet & Greet 2018 in Drunen en Alkmaar

MEET & GREET 2018 FloJa Malawi

Na het succes van vorig jaar organiseert FloJa Malawi ook dit jaar weer een Meet & Greet.

Ben jij een vriend van FloJa Malawi? Steun jij op je eigen manier dit mooie project of ben je vooral geïnteresseerd? Wil je graag weten hoe het met onze 88 kinderen op de kleuterschool in het vissersdorp Ngara gaat? Ben je benieuwd naar hoe het staat met de maisoogst en of dat er dit jaar een hongersnood dreigt? Of zijn het juist de verhalen over Brave, Eckron of Sara die je wilt horen en hoe het verder met ze gaat? Wil je weten met welke grote en/of kleine projecten we bezig zijn? Zou je willen weten wat er gebeurt met het geld van onze sponsors en donateurs? Wil je een eerlijk inkijkje in onze ‘gekleurde’ Nederlandse bril wanneer we in gesprek zijn met de Malawiaanse bevolking? Wil je meer weten over de praktijk van Community Empowerment en in hoeverre dat bijdraagt op ons Project op de Lagere school van Ngara?

Op twee verschillende locaties in het land zijn onze vrijwilligers André Oudhuis en Paulien van Musscher, die over zijn uit Malawi, ‘in levenden lijve’ aanwezig. Ben je nieuwsgierig naar hun ervaringen, wat ze opvalt en welke grappige verschillen zij ervaren? In een ongedwongen, open sfeer praten ze over hun avonturen en kunnen jullie je brandende vragen stellen.

Onder het genot van een knabbeltje en een drankje (consumpties zijn voor eigen rekening) willen zij jullie graag ontmoeten. Samen lachen we om de missers die ze maken en we delen met bescheiden trots de successen FloJa boekt.

Heb je zin om te komen? Laat het ons dan s.v.p. weten (i.v.m. de organisatie) en meld je aan via het evenement op Facebook of per mail secretariaat@FloJamalawi.nl voor één van de bijeenkomsten:

In Drunen zondag 8 april 2018, aanvang 14.00 uur- einde 18.00 uur (dialoog start rond 15.00 uur) in ons vertrouwde ‘FloJa honk’ De Smidse, Grotestraat 22, 5151 JE in Drunen.

In Alkmaar vrijdag 20 april 2018, aanvang 17.00 uur – einde 21.00 uur (dialoog start rond 18.00 uur) in Grand Café Het Gulden Vlies, Koorstraat 20, 1811 GP in Alkmaar.

Heb je vragen, dan kun je ons bereiken via email secretariaat@flojamalawi.nl, of via een persoonlijk bericht op de Facebook site

Wij kijken er naar uit om jullie weer te zien![:en]MEET & GREET 2018 FloJa Malawi
Na het succes van vorig jaar organiseert FloJa Malawi ook dit jaar weer een Meet & Greet.
Ben jij een vriend van FloJa Malawi? Steun jij op je eigen manier dit mooie project of ben je vooral geïnteresseerd. Wil je graag weten hoe het met onze 88 kinderen op de kleuterschool in het vissersdorp Ngara gaat? Ben je benieuwd naar hoe het staat met de maisoogst en of dat er dit jaar een hongersnood dreigt? Of zijn het juist de verhalen over Brave, Eckron of Sara die je wilt horen en hoe het verder met ze gaat? Wil je weten met welke grote en/of kleine projecten we bezig zijn? Zou je willen weten wat er gebeurt met het geld van onze sponsors en donateurs? Wil je een eerlijk inkijkje in onze ‘gekleurde’ Nederlandse bril wanneer we in gesprek zijn met de Malawiaanse bevolking? Wil je meer weten over de praktijk van Community Empowerment en in hoeverre dat bijdraagt op ons Project op de Lagere school van Ngara?
Op twee verschillende locaties in het land zijn onze vrijwilligers André Oudhuis en Paulien van Musscher, die over zijn uit Malawi, ‘in levenden lijve’ aanwezig. Ben je nieuwsgierig naar hun ervaringen, wat ze opvalt en welke grappige verschillen ze ervaren? In een ongedwongen, open sfeer praten ze over hun avonturen en kunnen jullie je brandende vragen stellen.
Onder het genot van een knabbeltje en een drankje (consumpties zijn voor eigen rekening) willen ze jullie graag ontmoeten. Ze lachen om de missers die ze maken en delen met bescheiden trots, successen die ze boeken.
Heb je zin om te komen? Laat het ons dan s.v.p. weten (i.v.m. de organisatie) en meld je aan via FB of per mail secretariaat@FloJamalawi.nl voor één van de bijeenkomsten:
– In Drunen zondag 8 april 2018, aanvang 14.00 uur- einde 18.00 uur (dialoog start rond 15.00 uur) in ons vertrouwde ‘FloJa honk’ De Smidse, Grotestraat 22, 5151 JE in Drunen.
– In Alkmaar vrijdag 20 april 2018, aanvang 17.00 uur – einde 21.00 uur (dialoog start rond 18.00 uur) in Grand Café Het Gulden Vlies, Koorstraat 20, 1811 GP in Alkmaar.

Heb je vragen, dan kun je ons bereiken via email secretariaat@flojamalawi.nl, of via een persoonlijk bericht op onze FB site www.facebook/flojamalawi.com

Deel dit bericht:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
FloJa Malawi