LET OP SVP | ATTENTIONU bent terecht gekomen op de 'oude' website van FloJa Malawi. Deze dient als archief.
Wilt u naar de recente website? Klik hier


You've 'landed' on the old website of FloJa Malawi. This website is just for archive purposes.
Do you want to visit the actual website? Click here

Leuk om te laten zien: dit in ons welkomstcommitee als we een paar dagen weg zijn geweest (naar Mzuzu)!Floor Willemen, afkomstig uit Drunen, heeft 8 jaar als Z-verpleegkundige bij volwassenen en kinderen met een verstandelijke handicap gewerkt. Na deze periode heeft ze een andere koers gevaren en een aantal jaren voor een reisorganisatie gewerkt en nadien als winkelleidster bij de Fair Trade Shop. De laatste maanden voor vertrek is Floor werkzaam geweest bij de thuiszorg.

Ter voorbereiding op het FloJa Malawi Project heeft ze eind 2007 de tropenopleiding gevolgd aan het Havenziekenhuis in Rotterdam.

het aansluiten van de waterpompJan de Groot, geboren en getogen in Vleuten, komt uit een echte tuinders familie. Zij hebben jarenlang een kwekerij in Vleuten-de Meern gehad en na de verhuizing van Jan uit Vleuten naar Drunen heeft hij zich opgewerkt tot bedrijfsleider bij een kwekerij in regio Zaltbommel. Hij heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring op het gebied van land-en tuinbouw werkzaamheden.

De combinatie van werkervaringen, reizen en hun visie op het leven heeft Floor en Jan tot dit initiatief gebracht om vanuit een idealisme dit project, op geheel vrijwillige basis, te gaan opzetten.


Mededelingen

Sponsors

JoHo

Categorieën