LET OP SVP | ATTENTIONU bent terecht gekomen op de 'oude' website van FloJa Malawi. Deze dient als archief.
Wilt u naar de recente website? Klik hier


You've 'landed' on the old website of FloJa Malawi. This website is just for archive purposes.
Do you want to visit the actual website? Click here

Ook dit jaar behoort FloJa Malawi tot een van de goede doelen van de 80 van de Langstraat.

Daar zijn de 80-weeskinderen in het noorden van Malawi heel erg blij mee. Al jaren zet een aantal lopers zich in voor FloJa Malawi. Samen met de opbrengst van een muzikaal feestje in de Grotestraat van Drunen, waar familie en kennissen hun gesponsorde wandelhelden bij hun doorkomst kunnen toejuichen, hebben zij er voor gezorgd dat 80 weeskinderen het afgelopen jaar  weer dagelijks opgevangen konden worden. De kinderen krijgen hierdoor kans om een toekomst op te bouwen. Floor en Jan uit Drunen, die het project er al 7 jaar runnen, zorgen goed voor ‘hun kinderen’ door ze dagelijks van voedsel, scholing en medische zorg te voorzien.

DUBBEL MEEDOEN

Die andere topprestatie: 80 kinderen in Noord Malawi een toekomst bieden.
‘Het geeft zoveel extra energie en voldoening’ is de algemene reactie van de sponsorlopers van voorgaande jaren. ‘En in feite hebben wij er weinig voor hoeven doen, want de vrijwilligers van FloJa Malawi hadden alles al goed voorbereid’.

FloJa Malawi
Floor en Jan hebben samen met de lokale bevolking al heel veel bereikt, waaronder een eigen school, gezondheidszorg en een grote eigen groentetuin. Een goed inzicht krijg je als je website www.flojamalawi.nl bezoekt. Echter, een financieel steuntje in de rug vanuit Nederland is en blijft noodzakelijk; naast allerlei school- en leermiddelen moet er iedere dag eten op tafel komen, nieuwe waterpompen moeten worden aangeschaft, Malawiaans personeel moet betaald worden enz. enz.

Lopers, meld je aan !
Ben je geïnteresseerd, meld je dan nu aan en stuur een mailtje naar de80@flojamalawi.nl.  Na ontvangst nemen wij contact met je op om kennis met je te maken en je uiteen te zetten hoe je kunt deelnemen en welke ondersteuning je van ons kunt verwachten. Wij maken het je gemakkelijk, want alles is al door ons voorbereid.

Je bent van harte WELKOM!
Er bestaat bovendien een mooie gelegenheid om je tijdens het wandelen door je familieleden en vrienden te laten aanmoedigen in de Grotestraat te Drunen ter hoogte van HUBO (voormalige FIXET). Daar vindt in een grote tent een feestje plaats met muziek, een hapje en een drankje én optredens van aanstormend zangtalent uit de Langstraat en van Big Band Waalwijk.  Dit is allemaal voor het goede doel en iedereen is er van harte welkom.

Doe dubbel mee, het is écht de moeite waard!
Stichting FloJa Malawi, www.flojamalawi.nl

Werkgroep ‘De 80 van de Langstraat’
de80@flojamalawi.nl
Contactpersonen: Arnold Brok, Peter van Hulten, Rien Willemen, Jos van Hulten

Contact/postadres:
Grotestraat 22 – 5151 JE  Drunen

Deel dit bericht:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • Live
  • Twitter

Mededelingen

Sponsors

JoHo

Categorieën