LET OP SVP | ATTENTIONU bent terecht gekomen op de 'oude' website van FloJa Malawi. Deze dient als archief.
Wilt u naar de recente website? Klik hier


You've 'landed' on the old website of FloJa Malawi. This website is just for archive purposes.
Do you want to visit the actual website? Click here

Read this page in English? Please click on ‘Translate’ below. Mind you, translation is done by Google Translate.
If this does not seem to work use a browser, like Google Chrome or Mozilla Firefox

Wat zitten we in een bewogen tijd!!

De laatste weken zijn aangebroken…….een afronding in Malawi. Het voelt vreemd, raar, dubbel, het is soms lastig. Het proces van afscheid nemen is begonnen en het valt zwaar maar hoort er wel bij. Het is niet vreemd, ruim 7 jaar een leven in Malawi en nu komt het einde in zicht.

De welbekende ‘laatste loodjes’ zijn ingezet, alle zaken op orde aan het maken, opruimen, papieren omzetten op andere naam, kantoor ordenen etc. etc. Daarnaast natuurlijk contacten over en weer met Andre en Paulien, (voor degene die het nog niet weten; onze opvolgers!!) die in maart arriveren voor de overdracht en die project gaan voortzetten.

Win32DiskImager 4-2-2016 215910.jpgUiteraard zijn ook zij volop bezig met voorbereidingen voor hun komst naar Malawi en één van die voorbereidingen omvat het opzetten van een nieuwe website. De huidige website zal blijven bestaan maar verdwijnt ‘naar de achtergrond’. Via de nieuwe website (overigens dezelfde naam: www.flojamalawi.nl) zijn alle ‘oude’ verhalen, historie en foto’s over het project nog terug te lezen.

Nieuwe mensen, betekent nieuwe input, nieuwe verhalen en nieuwe ideeën. Daarom wordt over enkele dagen de nieuwe website gelanceerd opgezet vanuit de visie van Andre en Paulien. Zij zullen tenslotte ‘de kar gaan trekken’ zowel in Malawi om het project te runnen als in Nederland met fondsenwerving (i.s.m. vrijwilligers en bestuur van Stichting FloJa Malawi). Zij zullen nieuwsberichten gaan geven d.m.v. een blog op de website zodat u, als volger/donateur van het project, op de hoogte kunt blijven van de gang van zaken in, op en rondom de dagopvang en alle nevenactiviteiten die daaraan verbonden zijn.

De nieuwe website is voorzien van nieuwe huisstijl, nieuw logo en nieuwe indeling. Hopelijk gaat u zich snel ‘thuis voelen’ bij het lezen en zien van de nieuwe website en ziet u dat met zorg het project, stapje voor stapje wordt overdragen aan Andre en Paulien!

Groet Floor en Jan

Deel dit bericht:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • Live
  • Twitter
Mededelingen
Sponsors
JoHo
Categories