LET OP SVP | ATTENTIONU bent terecht gekomen op de 'oude' website van FloJa Malawi. Deze dient als archief.
Wilt u naar de recente website? Klik hier


You've 'landed' on the old website of FloJa Malawi. This website is just for archive purposes.
Do you want to visit the actual website? Click here

De dekenale vastenactie van het dekenaat Waalwijk-Heusden-Zaltbommel heeft dit jaar FloJa Malawi uitgekozen als vastenproject. Dit houdt in dat er in alle parochies van het dekenaat actie wordt gevoerd voor ons mooie project.

Het missiecentrum (MCD) van de parochie Wonderbare Moeder heeft op zondag 15 maart jl. in een speciale viering m.m.v. zanggroep Chantemble aandacht besteed aan deze vastenactie. In een extra collecte is een mooi bedrag opgehaald voor de kinderen van het Project FloJa Malawi.

Na de viering werd er koffie geschonken en zelfgebakken Malawiaans bananenbrood uitgedeeld. De Pastoor Vermeulenzaal was feestelijk versierd met FloJa-vlaggen, FloJa-posters, lekkere hapjes en verse voorjaarsbloemen op tafel.
Er was gelegenheid om cadeauartikelen uit Malawi te kopen. Er werd een film getoond over het project en het dorpje Ngara waarbij Rien Willemen een toelichting gaf.
De bijeenkomst werd goed bezocht. Parochianen konden als het ware via de film langs en door alle gebouwen van het project lopen en met eigen ogen zien hoe de kinderen samen met Floor, Jan en medewerkers worden begeleid en verzorgd. Enkele dames waren erg enthousiast over de mooie en vooral ook fleurige inrichting van de gebouwen. De kinderen aten van gekleurde bordjes en zongen samen een soort gebedje voor de maaltijd.

Kortom: FloJa Malawi was zondag 15 maart een stukje dichterbij in Drunen!!

Deel dit bericht:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • Live
  • Twitter
Mededelingen
Sponsors
  • Enigma Payment logo
    Dekenale vastenaktie 2010 Cordaid

    logo Trices
JoHo
Categorieën