LET OP SVP | ATTENTIONU bent terecht gekomen op de 'oude' website van FloJa Malawi. Deze dient als archief.
Wilt u naar de recente website? Klik hier


You've 'landed' on the old website of FloJa Malawi. This website is just for archive purposes.
Do you want to visit the actual website? Click here

“Goodbye Inja!”

Eind juni sloot ik mijn stage fotografie af bij het Brabants Dagblad. De vrijwilligers van FloJa Malawi zagen mijn naam in de krant en lazen dat ik na mijn afstuderen graag meer van de wereld wilde zien en geïnteresseerd was in Malawi. We konden elkaar mooi helpen. Ik kon fotograferen voor mijn portfolio en nu heeft FloJa Malawi een recente reportage over het project en ook een stukje over het land zelf.

Nu, alweer bijna een half jaar later, ben ik in Nairobi (Kenia) op mijn vlucht aan het wachten en bezig met mijn terugreis naar het koude Holland. Ik heb 4 prachtige weken beleefd op het project en omstreken en vervolgens ook nog eventjes mogen genieten van de rest van het mooie land. Meteen zeer gastvrij ontvangen door Floor en Jan en ook door alle lokale werknemers.

DSC_0324_IngedeWeijerNa wat daagjes afkijken hoe het allemaal in zijn werk ging had ik al snel mijn draai gevonden. Naast het fotograferen vond ik het ook erg leuk om met de kindjes te leren en te spelen. Het is genieten om te zien hoe vrolijk en onbezorgd dat ze zijn. FloJa mag trots zijn op het warme team.
Ik was overal welkom om een kijkje in huis te nemen en sommige namen me zelfs mee naar de markt of andere typisch Afrikaanse dingen.

Het verblijf is top en met het uitzicht op Lake Malawi is het helemaal compleet. Mijn hutje voelde al snel als thuis en dat maakte het weer extra moeilijk om afscheid te nemen.

Buiten deze woorden over hoe mooi alles is geweest moet ik eerlijk zijn en heb ik niet alleen maar kunnen lachen. Het blijft natuurlijk Afrika en sommige momenten waren ook best wel heftig.

Ik wil Floor, Jan, het team en al mijn kleine nieuwe vriendjes hartelijk bedanken voor deze mooie ervaring!

Ik ga de kindjes, de gastvrije mensen, het uitzicht en ook het weer ontzettend missen maar ik heb zo’n voorgevoel dat deze ‘goodbye’ niet voor altijd zal zijn.

Bedankt en liefs, Inge

Deel dit bericht:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • Live
  • Twitter
Mededelingen
Sponsors
  • Wilt u ook in onze sponsorbalk?
    Neem dan svp contact met ons op

JoHo
Categorieën