LET OP SVP | ATTENTIONU bent terecht gekomen op de 'oude' website van FloJa Malawi. Deze dient als archief.
Wilt u naar de recente website? Klik hier


You've 'landed' on the old website of FloJa Malawi. This website is just for archive purposes.
Do you want to visit the actual website? Click here

BenefietSmidse2014 (5)Zondag 23 november vond voor het vijfde achtereenvolgende jaar een benefietfeest voor Flojamalawi plaats in de Smidse.

Wie gaat er optreden is altijd de grote vraag. Ook dit jaar maar na veel en intensief mailverkeer, zowel in Nederland als in China hebben we weer een fantastische keuze kunnen maken.

Voor vele van onze trouwe gasten was de Keltische band Nae Bother geen vreemde en is er volop genoten van deze prachtige muziek. Hierna volgde een pauze met recente filmbeelden van het FloJaMalawi-project, verkoop van houtsnijwerk en handwerkjes. Ook een drankje en de inwendige mens waren niet vergeten en dit alles in een gezellige sfeer.

BenefietSmidse2014 (6)Het tweede optreden was van Simone Sou uit Sao Paulo en Olef Fateev uit Moldavië. Deze twee artiesten hadden in hun drukke bestaan en buitenlandse optredens 23 november vrijgehouden voor ons benefietfeest, dat hierdoor een bijzondere klank kreeg en waarover de aanwezige gasten nog lang zullen napraten. Het zijn twee bijzondere lieve mensen die FloJaMalawi zeker zullen blijven uitdragen.

BenefietSmidse2014 (1)Na hun optreden was het nog een gezellig samenzijn dat goed was voor de totale opbrengst van die middag. Veel mondjes kunnen weer worden gevuld bij Floja. Het opzetten van zo’n feestmiddag is telkens een enorm karwei. Met de onmisbare hulp van onze vrijwilligers komt het iedere keer weer voor elkaar!

‘Volgend jaar weer?’ is de vraag van veel aanwezige gasten. Ja, wat moet ik dan antwoorden? Bij goede gezondheid zeker wel!

Rien Willemen,
Raad van Advies

Deel dit bericht:
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Hyves
 • Live
 • Twitter
Mededelingen
Sponsors
 • logo Rabobank Share4More
  Bep Aten Foundation
  Medemblik

  Rotary Club Haarzuylens logo
JoHo
Categorieën