LET OP SVP | ATTENTIONU bent terecht gekomen op de 'oude' website van FloJa Malawi. Deze dient als archief.
Wilt u naar de recente website? Klik hier


You've 'landed' on the old website of FloJa Malawi. This website is just for archive purposes.
Do you want to visit the actual website? Click here

Beste bestuursleden, Raad van Advies, vrijwilligers, sponsors, donateurs, volgers van het project en alle anderen die zich aangesproken voelen!

kerstgroetMede dankzij de inzet van jullie allen, heeft het project FloJa Malawi weer grote vooruitgang geboekt in 2014. De dagopvang draait goed, de kinderen genieten elke dag van gezonde maaltijden, onderwijs, spel en vooral het samen zijn. De klassen zijn onderverdeeld in vier kleinere groepen zodat meer aandacht kan worden besteed aan de kinderen. Hiervoor zijn twee extra leerkrachten aangenomen. Lesmaterialen zijn aangevuld met o.a. boeken, spelletjes, knutselmaterialen en de speeltuin in uitgebreid en opgeknapt.

Veertien werknemers zijn in dienst bij FloJa die mede zorg dragen voor de gang van zaken op het project. Hun levensstandaard is terdege verbeterd en ze besteden hun salaris met name aan huisvesting en inrichting. Nagenoeg alle werknemers hebben ondertussen hun eigen huis of wonen in huizen die door de stichting zijn gebouwd of aangeschaft.

De tuinen hebben de nodige aanpassingen ondergaan waardoor we hopen op een betere oogst.

Met grote regelmaat hebben we dit jaar gasten ontvangen in de B&B/camping waardoor de naamsbekendheid zich uitbreid en op deze manier hebben we ook inkomsten ter plaatse gegenereerd voor het project. De huisjes en camping hebben de nodige verbeteringen ondergaan en het ziet er prachtig uit.

Zonder steun van u allen was dit niet mogelijk geweest! Hartelijk dank namens alle kinderen, werknemers, Jan en Floor.

Voor iedereen hele fijne feestdagen toegewenst en een zeer voorspoedig 2015!

Deel dit bericht:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • Live
  • Twitter
Mededelingen
Sponsors
JoHo
Categorieën