LET OP SVP | ATTENTIONU bent terecht gekomen op de 'oude' website van FloJa Malawi. Deze dient als archief.
Wilt u naar de recente website? Klik hier


You've 'landed' on the old website of FloJa Malawi. This website is just for archive purposes.
Do you want to visit the actual website? Click here

Rien Willemen, de vader van Floor, hield onlangs voor de 4e keer een benefietmiddag voor FloJa Malawi in “De Smidse” in Drunen.

uitnodiging_Smidse_2013_24_november-Hij kwam, na wat speurwerk om er weer een spannende en mooie muziekmiddag van te maken, terecht bij Irma van Veldhoven. Dit contact was snel gelegd omdat Irma als sponsorloper de Tachtig van de Langstraat heeft gelopen en toen tijdens haar passeren van het FloJa Malawi home in Drunen prachtig heeft gezongen. Als tweede muziekgezelschap heeft Rien een verzoek gedaan bij een kennis die in een dixielandorkest speelt.
De combinatie van zang en gitaar van Irma en Roland met het ritme van de dixie tunes hebben gezorgd voor een onvergetelijke middag.

Een bijzonderheid aan deze Benefietmiddag was de aanwezigheid van Floor en Jan in levende lijve die in een kort interview verteld hebben over hun project, de kinderen en hoe alles in zijn werk gaat.
De zaal was muisstil en een groot applaus bevestigde begrip en waardering voor hun inzet.

Rien laat weten: ‘We kunnen na gedane arbeid met onze vrijwilligersgroep weer terug zien op een zeer geslaagde middag met een mooie opbrengst voor FloJa Malawi, uit consumpties, houtsnijwerk en zelfgemaakte kado’s voor de feestmaand.’

Voor herhaling vatbaar, dus op naar volgend jaar.

Deel dit bericht:
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Hyves
 • Live
 • Twitter
Mededelingen
Sponsors
 • Bep Aten Foundation
  Medemblik
  logo Rabobank Share4More

  logo Kringloopwinkel Recycling
JoHo
Categorieën