LET OP SVP | ATTENTIONU bent terecht gekomen op de 'oude' website van FloJa Malawi. Deze dient als archief.
Wilt u naar de recente website? Klik hier


You've 'landed' on the old website of FloJa Malawi. This website is just for archive purposes.
Do you want to visit the actual website? Click here

Iedereen die FloJa Malawi een warm hart toedraagt,

We zijn verheugd te kunnen melden dat het land- en tuinbouwproject dat deel uitmaakt van de dagopvang die Floor en Jan in Ngara Malawi runnen, is genomineerd voor een donatie vanuit de campagne FietsenScoort*. Daarbij geldt: de meeste stemmen gelden.

Tot half juni kunt u uw stem uitbrengen via Fietsen Scoort. Ga naar het menu, links op de sponsorpagina. De projecten zijn onderverdeeld in de categorieën: fietsprojecten, landbouwprojecten, zonne-energieprojecten en waterprojecten. Het project van FloJa Malawi vindt u uiteraard onder de landbouwprojecten.

Voor een directe link, klik hier: http://www.fietsenscoort.nl/sponsor-projecten/landbouwprojecten/stichting-floja-malawi-ontwikkelt-tuinbouwproject

Wij zouden het op prijs stellen als u deze mail met zoveel mogelijk mensen uit uw netwerk (familie,vrienden, collega’s) zou delen. Want nogmaals: de meeste stemmen gelden!

Nog een kleine tip:
Het lijkt niet mogelijk te zijn om met meerdere personen vanaf één internetaansluiting te stemmen. Als u met meerdere personen op één adres woont en in het bezit bent van een smartphone (met internet);
Zet dan eerst uw wifi uit op de smartphone en probeer dan uw stem uit te brengen.

Bedankt alvast, mede namens Floor, Jan en de kinderen in Malawi.

*N.B.: FietsenScoort is een landelijke campagne die fietsen naar het werk stimuleert. FietsenScoort hecht grote waarde aan het wereldwijde klimaatvraagstuk en vandaaruit stimuleert men kleinschalige, duurzame projecten in ontwikkelingslanden die bijdragen aan een beter klimaat en milieubewustzijn.

Deel dit bericht:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • Live
  • Twitter
Mededelingen
Sponsors
  • Wilt u ook in onze sponsorbalk?
    Neem dan svp contact met ons op

JoHo
Categorieën