LET OP SVP | ATTENTIONU bent terecht gekomen op de 'oude' website van FloJa Malawi. Deze dient als archief.
Wilt u naar de recente website? Klik hier


You've 'landed' on the old website of FloJa Malawi. This website is just for archive purposes.
Do you want to visit the actual website? Click here

Sponsorlopers gezocht !

Op zaterdag, 14 september 2013, gaat het wandelfestijn ‘de 80 km van de Langstraat’ weer van start. Dit is een jaarlijks terugkerend gebeuren in Noord-Brabant, regio Waalwijk en omstreken. We berichtten er vorig jaar ook al over (zie het berichtenarchief van deze site van juli 2012 of klik hier).

Voor de 3e keer zullen vrijwilligers van FloJa Malawi ervoor zorgen, dat de deelnemers aan ‘de 80 van de Langstraat’ in de doorgangsplaats Drunen groots worden verwelkomd. Deze happening zal langs de route, na de eerste rotonde in Drunen, plaats vinden. Wandelaars die zich laten sponsoren voor FloJa Malawi, mogen rekenen op een speciaal onthaal.

de80_logo

Wandelaars, meld je aan!

Mocht u als wandelaar zich als sponsorloper voor FloJa Malawi gaan inzetten, dan wordt u door de vrijwilligers ondersteund met kant en klare mailbrieven e.d. zodat u uw aandacht in de eerste plaats kunt richten op het voorbereiden van de wandeltocht.

Voorafgaand aan 14 september zal nog een korte bijeenkomst worden gehouden in het “Floja-home” in Drunen, bij Rien Willemen, de vader van Floor,  om alle sponsorlopers met elkaar kennis te laten maken en om het laatste nieuws over FloJa Malawi te vertellen. Uiteraard gevolgd door enkele mededelingen betreffende de deelname als wandelaar en de korte ontvangst in Drunen.

Het zou fantastisch zijn als we u dit jaar (weer) als sponsorloper mogen verwelkomen. Hebt u interesse, sluit u dan aan. Het is écht de moeite waard!
Bel met Rien Willemen, telefoon 0651054483,of met Arnold Brok, telefoon 0638890673. Per e-mail kan uiteraard ook: de80@flojamalawi.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.

Arnold Brok
Namens de vrijwilligerswerkgroep
80 van de Langstraat

Deel dit bericht:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • Live
  • Twitter
Mededelingen
Sponsors
  • Wilt u ook in onze sponsorbalk?
    Neem dan svp contact met ons op

JoHo
Categorieën