LET OP SVP | ATTENTIONU bent terecht gekomen op de 'oude' website van FloJa Malawi. Deze dient als archief.
Wilt u naar de recente website? Klik hier


You've 'landed' on the old website of FloJa Malawi. This website is just for archive purposes.
Do you want to visit the actual website? Click here

Wat is de 80 van de Langstraat?
de80_logoVoor degenen die in de Brabantse streek ‘De Langstraat’ wonen een begrip, voor anderen misschien iets onbekends. Het is een regionaal georganiseerde wandeltocht van 80 kilometer, een zogenaamde Kennedymars, die elk jaar in het tweede weekend van september wordt gehouden en waaraan ruim 2.500 lopers meedoen.

Dit jaar wordt gestart op zaterdag 8 september, einde van de middag. Tot zondagmiddag hebben de lopers de tijd te finishen. Voor meer informatie: www.80vandelangstraat.nl.

Wat is de link van FloJa Malawi met de 80 van de Langstraat?

Floor Willemen, één van de oprichters van FloJa Malawi, is opgegroeid in Drunen en haar ouders wonen daar nog steeds. Het FloJa Malawi Home is er gevestigd aan de Grotestraat 22. Drunen ligt midden in De Langstraat en is één van de dorpen waar de wandeltocht ’s avonds doorheen trekt.

80langstraat200901.jpgVorig jaar is onder de vrijwilligers van FloJa Malawi het idee ontstaan om onder de vele lopers van de 80 van de Langstraat ten minste 80 sponsorlopers voor de 80 weeskinderen van FloJa Malawi te werven, met als doel uiteraard sponsorwerving en ook een grotere naamsbekendheid.

We willen hier een jaarlijks terugkerend evenement van maken. Met muziek en mooie beelden van het project in Malawi op een grote boog over de straat, werden de (helaas nog geen 80) sponsorlopers welkom geheten en aangemoedigd. Dit jaar wordt het evenement herhaald en proberen we meer sponsorlopers dan vorig jaar te bereiken!

Bent u geïnteresseerd?

Gaat u de 80 van de Langstraat lopen en zou u sponsorloper voor FloJa Malawi willen zijn? Op woensdag 25 juli en op dinsdag 14 augustus a.s. zijn er twee introductie-avonden georganiseerd om u te informeren en te ondersteunen in het werven van sponsors binnen uw netwerk.

De introductie-avonden (twee keer hetzelfde programma) worden gehouden in het FloJa Malawi Home aan de Grotestraat 22 te Drunen. We starten om 20.00 uur en eindigen uiterlijk 21.30 uur. U kunt zich opgeven via de80@flojamalawi.nl of telefonisch bij Peter van Hulten: 06-14356008.

Deel dit bericht:
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Hyves
 • Live
 • Twitter
Mededelingen
Sponsors
 • Enigma Payment logo
  Wilt u ook in onze sponsorbalk?
  Neem dan svp contact met ons op

  Rotary Club Haarzuylens logo
JoHo
Categorieën