LET OP SVP | ATTENTIONU bent terecht gekomen op de 'oude' website van FloJa Malawi. Deze dient als archief.
Wilt u naar de recente website? Klik hier


You've 'landed' on the old website of FloJa Malawi. This website is just for archive purposes.
Do you want to visit the actual website? Click here

Succesvolle en gezellige kerstmarkten op basisscholen ‘Jacinta’ en ‘de Driehoek’

JACINTA IN WASPIK

Op dinsdag 21 december is op basisschool Jacinta in Waspik de jaarlijkse kerstmarkt gehouden. In de weken daaraan voorafgaand hebben de kinderen vele leuke kerstartikelen geknutseld. Corrie van Laar, lid van de ouderraad en oud-collega van Floor bij Thebe, heeft onze stichting voorgedragen als een van de twee Goede Doelen waaraan de opbrengst gedoneerd zal worden.

kerstmarkt2011_jacinta_waspikRien Willemen werd uitgenodigd om Malawiaans houtsnijwerk te komen verkopen. Een klaslokaal was helemaal ingericht met promotiemateriaal van FloJa Malawi.Op het digitale schoolbord werden mooie foto’s uit Malawi geprojecteerd. De kinderen waren goed op de hoogte van wat FloJa Malawi doet.

De kerstmarkt werd, zoals elk jaar, zeer goed bezocht en de opbrengst was er dan ook naar. Kinderen, ouders en leerkrachten van Jacinta: geweldig bedankt voor jullie inzet, ook namens Floor en Jan en de kinderen in Malawi.

DE DRIEHOEK TE HILVARENBEEK

Uit een droevige gebeurtenis kan een mooi initiatief ontstaan. Bij de uitvaart van Frank van Avendonk, vriend van Jan en Floor, in september dit jaar (zie het bericht ‘een bijzonder verhaal’ d.d. 20-09-2011) ontstond het idee om de openbare basisschool De Driehoek te Hilvarenbeek te vragen de opbrengst van de kerstmarkt te doneren aan FloJa Malawi.Dit werd met enthousiasme ontvangen.

kerstmarkt2011_driehoek_hilvarenbeekOnder andere door het bekijken van de filmpjes op onze site werden de kinderen voorgelicht over wat FloJa Malawi doet. “We vonden het een goed doel. De kinderen hebben hard gewerkt en veel verkocht”, aldus leerkracht Wil van Ingen. Op de kerstmarkt, die 21 december werd gehouden, was informatie en foldermateriaal van FloJa Malawi beschikbaar. De kerstmarkt werd druk bezocht en de opbrengst was royaal. Kinderen, ouders en leerkrachten van De Driehoek: ook namens Floor en Jan en de kinderen in Malawi, heel erg bedankt voor jullie inzet.

Deel dit bericht:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • Live
  • Twitter
Mededelingen
Sponsors
  • Wilt u ook in onze sponsorbalk?
    Neem dan svp contact met ons op

JoHo
Categorieën