LET OP SVP | ATTENTIONU bent terecht gekomen op de 'oude' website van FloJa Malawi. Deze dient als archief.
Wilt u naar de recente website? Klik hier


You've 'landed' on the old website of FloJa Malawi. This website is just for archive purposes.
Do you want to visit the actual website? Click here

Je gaat iets organiseren en weet nooit hoe het zal verlopen. Maar met de gedachten aan die prachtige middag van vorig jaar zijn we begonnen met te vragen of onze zangeressen van vorig jaar weer acte de presence wilden geven. Dit was niet tegen dovemans oren gezegd. Er kwam een spontaan “Ja, wij willen Flojamalawi weer graag steunen met onze zang op jullie middag in de Oude Smidse.”

Toen was succes verzekerd en zijn de uitnodigingen de deur uitgegaan. Hierop hebben vele spontaan gereageerd met ‘wij komen’.

in_de_smidse_2011 (2)Op zondagmiddag om klokslag drie uur begonnen we met het welkom heten van de gasten en daarna volgde een mooie zangmiddag met het zangtrio Three Times a Lady en de solozangeressen Nikki Alsemgeest en Lieneke van Gils .

Er was weer verkoop van houtsnijwerken en schilderijen uit Malawi en de hele middag waren filmbeelden te zien van het Project Flojamalawi.

in_de_smidse_2011 (1)Bij dit alles werd de inwendige mens niet vergeten.

Samen gevat een sprankelende middag, waarvan iedereen heeft genoten.

Tot slot maar niet het minste: deze middag zorgde weer voor veel schoolmaaltijden voor de weeskinderen van Flojamalawi. In geld uitgedrukt € 700 !

Veel dank aan de bezoekers van deze middag, aan de zangeressen, aan onze vrijwilligers met hun gouden handjes én … voor herhaling vatbaar !

Vriendelijke groet, Rien Willemen

Deel dit bericht:
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Hyves
 • Live
 • Twitter
Mededelingen
Sponsors
 • logo Rabobank Share4More
  PGM paper converting logo

  Wilt u ook in onze sponsorbalk?
  Neem dan svp contact met ons op
JoHo
Categorieën