LET OP SVP | ATTENTIONU bent terecht gekomen op de 'oude' website van FloJa Malawi. Deze dient als archief.
Wilt u naar de recente website? Klik hier


You've 'landed' on the old website of FloJa Malawi. This website is just for archive purposes.
Do you want to visit the actual website? Click here

Studio B-Body&Mind doet mee aan de  “Global Mala” op 25 september. Wat dat is kunt u hieronder lezen (het betreft de inhoud van de nieuwsbrief van Studio B-Body&Mind):


Zoals jullie in de vorige nieuwsbrief konden lezen doet ook dit jaar Studio B-Body&Mind weer mee aan de Internationale Global Mala. De Global Mala is een wereldwijd evenement, waarbij tienduizenden mensen over de hele wereld in hetzelfde weekend aan yoga doen voor het goede doel. En daarnaast: met zoveel mensen yoga doen creëert verbondenheid en positieve energie. Zoals inmiddels bekend is heb ik er, net als vorig jaar, voor gekozen om een kleinschalig project in Malawi te steunen. Een project dat in 2008 is gestart door Floor Willemen en Jan de Groot, onder de naam FloJa Malawi. De stichting is een particulier initiatief, dat zich richt op kleinschalige ontwikkelingshulp v oor weeskinderen en kwetsbare kinderen in Noord Malawi. Dit project wordt volledig gerund door vrijwilligers. Kijk voor meer info op www.flojamalawi.nl
Op zondag 25 september kun je voor ons goede doel meedoen aan diverse Yogalessen en andere activiteiten. Onderstaand ons programma. Voor alle onderdelen betaal je een klein bedrag om deel te nemen. Uiteraard is de opbrengst voor 100% voor het goede doel. Ook is er een klein, maar o zo gezellig YOGA-CAFE waar je een kopje thee kunt drinken met uiteraard lekkere versnaperingen. Als extra lekkere verwennerij kun je een je laten masseren……je kunt kiezen uit een handmassage, een voetmassage of een nek/schouder massage. Het zijn korte massages van zo’n 15 minuten, waarbij we de technieken van de Thaise Yoga Massage gebruiken.

Meld je snel aan voor de Global Mala in Studio B-Body&Mind en steun het werk
van FloJa Malawi!

Programma
9.00-9.30 uur      Workshop “Hoe pas ik yoga toe in mijn dagelijks leven” door Michelle    €2,50*
9.30-10.30 uur      Yogales “Move from your heart centre” door Michelle            €5,00*
10.30-11.30 uur Yogales “Sun Salutation Party” door Marieke                €5,00*
11.30-12.30 uur Yogales “Yin-time to relax” door Hannelore                €5,00*
12.30-13.00 uur Meditatie “Met oog op de toekomst” door Vera            €2,50*
De massages zijn allemaal                                 €2,50*

* hogere donaties mogen uiteraard ook……

Namaste
Hannelore
Marieke
Michell
Vera

Workshop “Hoe pas ik yoga toe in mijn dagelijks leven”
Hoe pas jij yoga toe in je dagelijks leven? Yoga houdt niet op als je van je mat afstapt. Michele leidt je op een luchtige manier door de yama’s en niyama’s (morele codes en persoonlijke leefregels) uit een van de belangrijkste boeken uit de yogafilosofie de “Yoga Sutra’s van Patanjali”. Misschien kom je er tijdens de lezing wel achter dat je zelf al heel veel toepast!

Yoga les “Move to your heart centre”
Tijdens deze rustige flow les doen we vooral houdingen om onze hartchakra te openen. De hartchakra verbindt de onderste drie chakra’s met de bovenste drie, meer spirituele, chakra’s. De houdingen waarop we focussen zijn schouder- en borstopeners en achteroverbuigingen. Uiteraard sluiten we af met een welverdiende ontspanning. Dit is een les waar je ook veel energie van krijgt!

Yoga les “Sun Salutations Party”
Met de zonnegroet kun je eindeloos variëren. Marieke neemt je dan ook graag mee in een groot zonnegroeten feest en voel het zonnetje in jezelf stralen…..

Yoga les “Yin-time to relax”
Vind de diepe rust in jezelf met yin yoga. Door langer in de houding te blijven bereik je een diepe ontspanning. Houdingen zijn gericht op bekken en rug, juist daar waar spanning en emoties zich vastzetten…….ervaar het grote loslaten in de yin yoga.

Meditatie “Met oog op de toekomst”
Neem de rust en de tijd om in deze visualisatie/meditatie op een mooie en positieve manier naar de toekomst te kijken…..Deel dit bericht:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • Live
  • Twitter
Mededelingen
Sponsors
  • Katholieke Stichting voor Sociaal Cultureel Werk en Samenlevingsopbouw
    logo Kringloopwinkel Recycling

    logo Trices
JoHo
Categorieën