LET OP SVP | ATTENTIONU bent terecht gekomen op de 'oude' website van FloJa Malawi. Deze dient als archief.
Wilt u naar de recente website? Klik hier


You've 'landed' on the old website of FloJa Malawi. This website is just for archive purposes.
Do you want to visit the actual website? Click here

Vandaag, zaterdag 27 augustus, was FloJa Malawi wederom te vinden op de Braderie in Vleuten. De kraam werd wederom gesponsord door E. Flier Afbouwbedrijf.

Braderie_Jaarmarkt_Vleuten_Vleutalia2011Hoewel het weer erg wisselvallig was, kwamen er toch aardig wat mensen naar de Braderie. Er was veel belangstelling voor FloJa, folders werden uitgedeeld en mensen verwezen naar de website.

Er werd weer aardig wat Malawiaans handwerk verkocht, voor de kinderen was er een  (particulier gesponsorde) grabbelton met leuke prijzen en jong en oud konden meedoen met het spannende spel:

Het Malawi-Meer Mok Mikken.

In een bak met water stond een omgekeerde bloempot. Geprobeerd moest worden om euromunten OP de onderkant van de bloempot te gooien. Dat viel nog niet mee, maar er waren toch wel mensen die goed konden mikken!

De ‘raakgooiers’ mochten een leuke FloJa-aandenken uitzoeken en kregen een lot, om mee te dingen naar de twee hoofdprijzen: twee gevulde boodschappentassen, beschikbaar gesteld door de locale supermarkt Dirk van den Broek te Vleuten.

De winnaars zijn:
- Volwassenen: lotnr 508
- Jeugd: lotnr. 609

Als je in bezit bent van een winnend lot, kun je binnen één week contact opnemen met Wil de Groot, tel. 06 – 25341707, om een afspraak te maken voor het in ontvangst nemen van de prijs.

De totale opbrengst van deze dag voor FloJa Malawi bedroeg € 629,25.

Al met al kan toch weer gesproken worden van een geslaagde dag voor FloJa Malawi.

Deel dit bericht:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • Live
  • Twitter
Mededelingen
Sponsors
  • Rotary Club Haarzuylens logo
    PGM paper converting logo

    Enigma Payment logo
JoHo
Categorieën