LET OP SVP | ATTENTIONU bent terecht gekomen op de 'oude' website van FloJa Malawi. Deze dient als archief.
Wilt u naar de recente website? Klik hier


You've 'landed' on the old website of FloJa Malawi. This website is just for archive purposes.
Do you want to visit the actual website? Click here

Beste wandelaar,

de80_logoAls deelnemer aan de ‘80 van de Langstraat’ staat u een groots welkom te wachten in Drunen. U kunt het niet missen, want u loopt dan door ‘De Poort van Drunen naar (FloJa) Malawi’.

In het gedeelte na de eerste rotonde in Drunen, vinden allerlei leuke en muzikale activiteiten plaats en dat alles om u een stukje te begeleiden naar ‘De Poort’. U gaat uw weg glimlachend vervolgen, dat weten wij zeker.

80langstraat200901.jpgVroegere buurtgenoten organiseren dit voor ons. Fantastisch vinden wij dat. Zij doen dit om FloJa Malawi bij iedereen meer bekend te maken en hopelijk leidt dat tot enige vorm van financiële ondersteuning. Want we zijn nog niet selfsupporting, er moet nog geld bij.

Wij zijn blij, dat ook dit jaar weer een aantal lopers zich voor ons doel laat sponsoren. U kunt zich hierbij nog aansluiten.
Wilt u meer weten hoe we dat vorm geven, neemt u dan contact op met mijn vader, Rien Willemen (tel. 0651054483) of met vrijwilliger Arnold Brok (tel 0653328523). Per e-mail kan uiteraard ook, e-mail adressen: de80@flojamalawi.nl of Arnold.brok@hotmail.com.

Heel veel succes en als u de eindstreep haalt, bezoek dan nog eens onze website, want wij willen u graag even persoonlijk feliciteren.

Veel groeten vanuit een bloedheet Malawi,

Floor en Jan en ook van onze 80 kinderen

Deel dit bericht:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • Live
  • Twitter
Mededelingen
Sponsors
  • logo Trices
    logo Kringloopwinkel Recycling

    Enigma Payment logo
JoHo
Categorieën