LET OP SVP | ATTENTIONU bent terecht gekomen op de 'oude' website van FloJa Malawi. Deze dient als archief.
Wilt u naar de recente website? Klik hier


You've 'landed' on the old website of FloJa Malawi. This website is just for archive purposes.
Do you want to visit the actual website? Click here

Sommige vrijwilligers van FloJa Malawi doen het op de fiets, bv door het bezorgen van de Nieuwsbrief bij de niet-computeraars. Anderen doen het door zich blaren op de tong te praten, zoals Harry Hens.
Weer anderen doen het door het opzetten van een Benefiet in Drunen of in Vleuten. Nog weer anderen doen het door op te treden bij de plaatselijke radio en televisie.

En dan zijn er de vele, stille weldoeners van FloJa Malawi. Mooi om dit warme, Nederlandse woord, ‘weldoener’, eens te kunnen gebruiken!!!
Eén vrijwilliger doet het door blaren op haar voetzolen te lopen tijdens de Nijmeegse vierdaagse. Lees hier maar verder, een brief gestuurd door Marlies aan vrienden en familie:

“Lieve vrienden, familie,

De 4-daagse is weer in aantocht van 19 tot en met 22 juli!

Liep ik vorig jaar mijn blaren vooral voor mezelf en een beetje voor FloJa Malawi, je weet wel, dat opvanghuis voor weeskinderen in Malawi, dit jaar loop ik ze vooral voor FloJa Malawi en een beetje voor mezelf.

Ruim duizend euro liep ik, samen met de “tachtig van de langstraat” bij elkaar en van dat geld is ALLES naar het weeshuis gegaan. Wil je weten wat de stichting ook weer precies doet en wat ze dit jaar weer bereikt hebben kijk dan op www.FloJaMalawi.nl en je weet dat ook jouw geld voor mijn blaren goed is besteed.

Ik, op mijn beurt, zal zorgen dat ik de Via Gladiola weer ga halen. Je bijdrage is welkom op rek no. 1265.57.039 tnv. Stichting FloJa Malawi te Drunen ovv Blaren Marlies ;-)

Is, door je vakantie, de 4-daagse al voorbij dan blijft jouw bijdrage welkom. (en hoop ik dat je een goede vakantie hebt gehad)
Diegenen die het nog tegoed hebben wens ik een goede reis en veilige thuiskomst toe.

Liefs, en alvast hartstikke bedankt,

Marlies”

Deel dit bericht:
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • Live
  • Twitter
Mededelingen
Sponsors
  • Wilt u ook in onze sponsorbalk?
    Neem dan svp contact met ons op

JoHo
Categorieën