LET OP SVP | ATTENTIONU bent terecht gekomen op de 'oude' website van FloJa Malawi. Deze dient als archief.
Wilt u naar de recente website? Klik hier


You've 'landed' on the old website of FloJa Malawi. This website is just for archive purposes.
Do you want to visit the actual website? Click here

Ook dit jaar was FloJa Malawi weer te vinden op de Vleutense Braderie, met een kraam die gesponsord werd door E. Flier Afbouwbedrijf.
Ondanks een regenachtige start kreeg de kraam aardig wat bezoek. Veel mensen waren erg geïnteresseerd in FloJa Malawi en hebben folders meegenomen of werden verwezen naar de website voor meer informatie.

Er was een grabbelton met leuke kadootjes voor jongens en meisjes en er kon geraden worden hoeveel Malawiaanse pinda’s er zaten in de Pinda Prijzen Pot, die op de kraam stond.
2010 Braderie_Vleuten_WinnaarsEr zaten 666 pinda’s in de pot en de – door Dirk van den Broek beschikbaar gestelde – boodschappentassen gingen naar mevrouw Van Doorn  uit Tienhoven bij de volwassenen en Jolijn Boesen van 10 jaar oud bij de kinderen.

Ook werd er wat Malawiaans houtwerk verkocht. De totale opbrengst van deze dag voor FloJa Malawi bedroeg € 346,00.
Mocht u de braderie gemist hebben en toch nog een (periodieke of eenmalige) donatie doen, dan kan dat op rekeningnummer 12.65.57.039 t.n.v. Stichting FloJa Malawi.

De Stichting FloJa Malawi is nog op zoek naar een secretaris en penningmeester. Bent of kent u iemand die zich voor de Stichting wil en kan inzetten, neem dan contact op met Wil de Groot (voorzitter) op telefoonnummer 030 – 6771426.

Deel dit bericht:
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Hyves
 • Live
 • Twitter
Mededelingen
Sponsors
 • logo Rabobank Share4More
  Bep Aten Foundation
  Medemblik

  Grundfos Pompoplossingen logo
JoHo
Categorieën