LET OP SVP | ATTENTIONU bent terecht gekomen op de 'oude' website van FloJa Malawi. Deze dient als archief.
Wilt u naar de recente website? Klik hier


You've 'landed' on the old website of FloJa Malawi. This website is just for archive purposes.
Do you want to visit the actual website? Click here

Afgelopen zaterdag vond in het Verenigingsgebouw in De Meern een benefietconcert plaats, waarvan de opbrengst volledig bestemd is voor de Stichting Floja Malawi.
Jan en Floor zelf, tijdelijk terug in Nederland, waren daar ook bij aanwezig.

Er werden diverse optredens verzorgd. De avond werd geopend door de Vleutense Bloaskapel, zodat de stemming er gelijk in zat. Daarna volgden spetterende dansacts van het Demoteam van SC Oudenrijn. Zeemansliederen en bekende meezingers door het Shantykoor Windstilte en als afsluiter een swingend optreden van de locale coverband 6PEG. Tussendoor zorgde DBenefietConcert_FloJa_20091J Michel Pouw voor de muzikale invulling.
Er werden ook loten verkocht, waarvan de opbrengst ook geheel ten goede kwam aan FloJa Malawi.

Dankzij alle sponsors en het aanwezige publiek, heeft deze avond voor FloJa Malawi een bedrag opgebracht van in totaal € 3.075,00. Hiermee kan FloJa Malawi weer veel betekenen voor de kinderen in Noord-Malawi.

Deze avond werd gesponsord door: Groencentrum Van Kleinwee, Uw Groenteman Jan Bos, Slaapplaneet, Taxi J.W. van Rhijn, Drukkerij Van Rooijen, E. Flier Afbouwbedrijf, AsSco Schoonmaakbedrijf en De Brouwerij Eten Enzo. Prijzen voor de verloting werden beschikbaar gesteld door winkeliers uit Vleuten en De Meern en de hoofdprijs door Doe het zelf Van den Tempel.

Deel dit bericht:
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Hyves
 • Live
 • Twitter
Mededelingen
Sponsors
 • Dekenale vastenaktie 2010 Cordaid
  logo Rabobank Share4More

  Weeshuis der Hervormden
  Schiedam
JoHo
Categorieën