LET OP SVP | ATTENTIONU bent terecht gekomen op de 'oude' website van FloJa Malawi. Deze dient als archief.
Wilt u naar de recente website? Klik hier


You've 'landed' on the old website of FloJa Malawi. This website is just for archive purposes.
Do you want to visit the actual website? Click here

Zoals u misschien meegekregen heeft, zijn er de afgelopen weken diverse acties geweest, zoals de collecte in Drunen en omstreken, benefietconcert Vleuten, de 80 van de Langstraat en meer:

Ondanks dat we niet alle wijken hebben kunnen lopen (tekort aan collectanten), hebben de vrijwilligers die collecte hebben gelopen in Drunen en omstreken een bedrag opgehaald van zo’n €5200. Collectanten: bedankt voor jullie tijd en moeite!
De mensen die geschonken hebben: bedankt voor uw gift!

Het benefietconcert in Vleuten-de Meern heeft ruim € 3000 opgebracht, zie ook dit nieuwsbericht.

80 van de langstraat De 80 van de langstraat is een wandeltocht met een, zoals de naam het al zegt, lengte van 80 km. De tocht dient binnen 20 uur, wandelend of marcherend, te worden afgelegd.
Hieraan hebben diverse wandelaars meegedaan die zich lieten sponsoren voor FloJa Malawi. De opbrengst is momenteel zo’n € 5000.  Bedankt hiervoor!

De Antoniusloop (Antonius ziekenhuis, Nieuwegein) heeft FloJa Malawi als sponsordoel aangemerkt voor de editie van 2009, dit heeft €1900 opgebracht.

Rotaryclub Haarzuylens organiseert elk jaar een golftoernooi: “Rondje om de Haar”. Hiermee worden diverse kleinschalige projecten ondersteund, waaronder dit jaar ook FloJa Malawi.
De opbrengst hiervan is € 3000.

Deel dit bericht:
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • Hyves
 • Live
 • Twitter
Mededelingen
Sponsors
 • Bep Aten Foundation
  Medemblik
  Weeshuis der Hervormden
  Schiedam

  logo Trices
JoHo
Categorieën